Til toppen
UPS

UPS

Anda-Olsen leverer et komplett utvalg av UPS til alle installasjoner. Vi har UPS til ulike markeder, og i størrelser fra noen hundre watt og opp til flere megawatt. 

Se alle UPS

En UPS (uninterruptible power supply) er selve grunnsteinen som sikrer infrastrukturen vi omgir oss med. Innen en rekke bransjer og markeder, som industri, maritim, akvakultur, helse, datasenter, vei og tunnel, er vi avhengige av at prosesser og arbeid går uavbrutt fremover, uansett hva som måtte skje. En UPS sørger for at alle systemer er beskyttet mot strømstans, og bidrar dermed til økt oppetid og en trygg og sikker drift.  


Fordeler med UPS fra Anda-Olsen

Anda-Olsen har produsert produkter som sikrer avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner i flere tiår. De tøffe og unike kravene i den maritime bransjen har vært bakgrunn for våre egenutviklede produkter, som nå brukes i ulike markeder verden over.  

Vi har også et bredt utvalg av strømforsyninger og batterier, i tillegg til at vi selv produserer både AC-løsninger og DC-løsninger på spesifikasjon. Vi kan også tilpasse eksisterende system med on-site ombygging.

Våre UPS er:

  • kompakte og plassbesparende  
  • «alt i ett»-løsning som gjør installasjonen effektiv  
  • modulære løsninger gir høy oppetid og enkel service  
  • løsninger med lav Total Cost of Ownership (TCO) 
  • fleksible løsninger som kan leveres i en rekke ulike størrelser 
  • mulig å tilpasse hvert enkelt prosjekt
Monitorering av UPS

Monitorering av UPS

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling

Teknisk forklaring  på noen av våre UPS-typer

En offline/standby-teknologi gir svært begrenset spenningsstabilisering. Tilførsel passerer rett gjennom UPS som har en RFI filtrering. En offline UPS gir også minimal beskyttelse mot forstyrrelser på nettspenningen. Offline UPS kommer vanligvis fra 250VA til 2kVA, og er samtidig relativt rimelige grunnet dens enkle teknologi. En Offline UPS anbefales normalt til enkle PC/arbeidsstasjoner og andre mindre kritiske laster. 

En line-interactive UPS-teknologi gir en bedre spenningsstabilisering enn en offline UPS, men støydempingen er fortsatt ikke like god som en online UPS. En line-interactive UPS gir muligheten til for lengre batteritider samt leverer sinus på utgangen. Man har omkoblingstid mellom normal og batteridrift. Den kommer vanligvis fra 400VA til 5kVA og kan i mange tilfeller være en kostnadseffektiv beskyttelse for kritiske applikasjoner. 

En online/double conversion-teknologi gir den beste grad beskyttelse mot strømproblemer, og er ofte ansett som den mest pålitelige type teknologi. En online UPS gir ingen omkoblingstid fra normal batteridrift og gir en helt stabil spenning på utgangen. En statisk bypasskrets er innlemmet i UPS-en som gir en "failsafe" mekanisme enten ved overlast eller ved interne feil. Online UPS kommer normalt fra 700VA til 800kVA.