Til toppen
Anda Service

Anda Service

Anda-Olsen tilbyr en rekke ulike service- og vedlikeholdsprogram for UPS, batterier og strømforsyninger. Vi tilbyr også monitoreringstjenester for UPS og batteribanker, i tillegg til sensorikk for andre formål.

Alle med kritiske anlegg, som er avhengig av oppetid og forutsigbarhet i drift og driftsutgifter, trenger å vite at utstyret er i orden. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål - å sikre oppetid for ditt system. Med en serviceavtale unngår en driftsstans og sikrer anleggets operasjonelle tilstand. I tillegg sikres responstid, reservedeler og regelmessig vedlikehold.  


Dette dekker Anda-Olsen sine serviceavtaler 

Vi tilbyr 4 ulike serviceavtaler med fast kvalifisert servicepersonell for regelmessig og profesjonell oppfølging og rapportering tilpasset dine produkter og systemer.

Se serviceavtalene våre her

 

I serviceavtalene får du:

• vedlikehold  

• ombygging  

• oppgraderinger og utvidelser av egne og tredjeparts systemer  

• reparasjoner  

• testing av batterier  

• utvidede garantiordninger  

• monitoreringstjenester

• råd og anbefalinger 

Monitorering

Monitorering

Med vår egenutviklede skybaserte monitoreringsløsning, Anda Cloud, kan du sikre dine kritiske installasjoner ved bruk av IoT-teknologi. Anda Cloud kan enkelt monteres på både nye og eksisterende anlegg, og gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet.  

Service og vedlikehold blir også enklere med Anda Cloud, da du vil bli varslet via e-post om registrerte endringer i systemet. På denne måten kan du forutse forefallende vedlikehold og planlegge utskifting før feil oppstår. Utover dette kan tilstandsrapporter genereres med blant annet forslag til endringer som kan forbedre levetiden til utstyret.   

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår serviceavdeling