Til toppen

Maritime & Offshore

Anda-Olsen leverer verdensledende løsninger til kritiske installasjoner i krevende maritime miljøer. Våre høykvalitets AC og DC UPS-systemer finnes på skip og rigger over hele verden.  

 

For å garantere kontinuerlig drift av kritiske applikasjoner, som for eksempel automasjonssystem, navigasjonsutstyr, datanettverk og nødlys, kreves det sikker og ren strøm. Med våre produkter har Anda-Olsen bidratt til at aktører over hele verden kan operere kontinuerlig på en trygg måte.  


I flere tiår har vi gjort opp erfaringer i møte med våre kunders utfordringer som plassmangel i trange rom og skipskorridorer. Vi har fått bryne oss på den ene  utfordringen etter den andre, og dette ledet oss til å utvikle våre egne skreddersydde produkter for å møte disse unike kravene i markedet.  

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

UPS til maritim- og offshoreindustrien

UPS til maritim- og offshoreindustrien

Våre Anda Power Solution består av produkt-seriene DC Pro, AC Pro og Flexi Pro. Dette er unike integrerte UPS-løsninger som er en ideell løsning både for installasjoner i nybygg, samt for skip og rigger i drift.   

Våre løsninger er raske å installere, har færre kabler og et fundament som totalt sett krever lite plass. Du kan også utnytte plassen på sidene av våre UPS-er da de er laget med serviceluke i front, for enkel utførelse av service. Dette gir kort MTTR (mean time to repair) og bidrar til fleksibiliteten som våre systemer gir.  

Vi i Anda-Olsen har også unik erfaring med å bygge om eksisterende system til moderne, høyeffektive og intelligente UPS-er.  

Skreddersydd UPS for krevende forhold

Skreddersydd UPS for krevende forhold

Stor grad av fleksibilitet gir oss mulighet til å hjelpe bedrifter med alt fra små systemer på noen hundre watt, så vel som systemer på megawatt-størrelse. Alle systemer er tilpasset energilagring som kan gi alt fra sekunder til flere timer med backup.  


UPS-ene Anda-Olsen leverer er designet for å håndtere krevende forhold. Fukt, salt, vibrasjoner, støv og høye temperaturer er bare noe av det våre produkter er bygget for å tåle. Anda Power Solutions tilbyr også UPS-systemer bygget på skreddersøm. Vi kan lage spesialtilpassede kabinetter med multiple utgangsspenninger i både AC-serien og DC-serien. UPS-ene kan leveres med sertifikat fra alle klasseselskap. 


Alle Anda Power Solutions-produkter kan monitoreres og integreres i Anda Cloud. Denne overvåkningen gir er en ekstra trygghet om at utstyret er i orden og er klar til å gjøre jobben sin om noe skulle skje.  

Monitorering gir ekstra trygghet

Monitorering gir ekstra trygghet

En felles utfordring for alle bransjer er vissheten om at systemet er operativt. Med bakgrunn i dette har vi i Anda-Olsen utviklet et monitoreringssystem som heter Anda Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS. Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS.

Med monitoreringsløsningen Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan monitorere et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte med høy kompetanse på UPS 

Anda-Olsen har et dedikert ingeniørteam som står klare til å hjelpe med all nødvendig dokumentasjon, fabrikktesting, samt on site kommisjonering/igangsetting og tilsyn. Vi har erfaring med dokumentasjonsarbeid fra enkle prosjekter, så vel som komplekse pakker til internasjonal olje- og gassindustri.  

Contact
Contact
Sales