Til toppen
3-fase UPS

3-fase UPS

Anda-Olsen leverer et komplett utvalg av UPS til alle installasjoner. Våre 3-fase-løsninger er av høy kvalitet og svært robuste, og er utviklet for å kunne levere pålitelig strømforsyning selv i de mest krevende miljøer.

3-fase UPS-systemer dekker typisk større installasjoner som datasentre, industri-/produksjonsanlegg og sykehus — men ofte også i motorer, pumper, vifter og heiser.
 

De nye UPS-ene har en svært høy effektivitet på rundt opp til 98% og gir betydelige besparelser over tid både i energiforbruk og kjølebehov sammenlignet med en eldre 6-puls modell. En ny UPS kan være kostnadseffektiv på bare noen få år hvis den oppgraderes.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Monitorering av UPS

Monitorering av UPS

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling