Til toppen
Offentlige instanser

Offentlige instanser

Anda-Olsen har lang erfaring med å levere UPS-systemer i henhold til de strenge kravene som stilles til offentlig sektor.  

 

UPS til sykehus og offentlige instanser 

Kritiske installasjoner og sensitivt utstyr er noe en finner mye av på sykehus og andre offentlige instanser. Her er samfunnet, kanskje mer enn noe annet sted, avhengige av at prosesser og arbeid går uavbrutt fremover, uansett hva som måtte skje.  

Alle sykehus, og andre offentlige instanser, har derfor store krav til UPS-ene som skal brukes. Det kan være krav til kortslutningsevne, eller at UPS-ene følger normer og regler, som for eksempel EN50171. UPS-er levert av Anda-Olsen vil uten noen, eller med få, tilpasninger følge kravene i denne sektoren.  

Bygd for kritiske installasjoner

Bygd for kritiske installasjoner

UPS levert av Anda-Olsen er  

  • kompakte og plassbesparende  
  • «alt i ett»-løsning som gjør installasjonen effektiv  
  • modulære løsninger gir høy oppetid og enkel service  
  • løsninger med lav Total Cost of Ownership (TCO) 
  • fleksible løsninger som kan leveres i en rekke ulike størrelser 
  • mulig å tilpasse hvert enkelt prosjekt 

Vi setter ofte opp redundante systemer for kunder som er avhengig av at driftssikkerheten pålitelig til enhver tid, selv ved bortfall av defekt enhet eller når en skal gjøre service og vedlikehold.   

Anda-Olsen har produsert produkter som sikrer avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner i flere tiår. De tøffe og unike kravene i den maritime bransjen har vært bakgrunn for våre egenutviklede produkter, som nå brukes i ulike markeder verden over.  

Monitorering gir ekstra trygghet

Monitorering gir ekstra trygghet

En felles utfordring for alle bransjer er vissheten om at systemet er operativt. Med bakgrunn i dette har vi i Anda-Olsen utviklet et monitoreringssystem som heter Anda Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS. 

Med monitoreringsløsningen Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan monitorere et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte med høy kompetanse på batterier og UPS 

Våre ansatte med høy kompetanse på feltet utgjør et dedikert ingeniørteam som står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt.  
Sammen med deg som kunde kartlegger vi i Anda-Olsen effektbehovet og batterikapasiteten. Deretter produserer vi anlegget hos oss. Du kan installere anlegget selv, men vi tilbyr også installasjon og igangsetting av anlegget, samt serviceavtaler på UPS-ene vi leverer.    

Contact
Contact
Marius