Til toppen

Tunnel og vei

Anda-Olsen leverer UPS og batterier til en rekke tunneler, jernbane- og veiprosjekter. Vi bistår både utbyggingsprosjekter og oppgraderinger.


En typisk utfordring i vei- og tunnelprosjekter er de lange avstandene som stiller tøffe tekniske krav til UPS for tunnel.  Anda-Olsen leverer UPSer som sikrer kritiske installasjoner. Dette kan være  å sikre både lys og ventilasjon for å forhindre alvorlige ulykker. Våre løsninger sikrer verdier, liv og helse.

Vi har sterk tilhørighet i den maritime bransjen, som også har lagt føringene for våre egenutviklede produkter. De tøffe og unike kravene fra dette markedet har gjort at Anda-Olsen sine produkter er robuste nok til å brukes i mange ulike markeder verden over, blant annet innen vei- og tunnelprosjekt.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Kraftig og pålitelig UPS fra Anda-Olsen

Kraftig og pålitelig UPS fra Anda-Olsen

Med UPS fra Anda-Olsen møtes de tøffe tekniske kravene som stilles. Vi tilpasser UPS-en med riktig bypass for å nå kravene til kortslutningsevne. Dette gjør våre UPS-er er fleksible. Selv relativt små UPS-er kan oppnå høye verdier.  

  • kompakte og plassbesparende  
  • «alt i ett»-løsning som gjør installasjonen effektiv  
  • modulære løsninger gir høy oppetid og enkel service  
  • løsninger med lav Total Cost of Ownership (TCO) 
  • fleksible løsninger som kan leveres i en rekke ulike størrelser 
  • mulig å tilpasse hvert enkelt prosjekt 
     

I tillegg til å levere UPS-er til nye tunneller kan vi også gjøre utskiftninger i eksisterende tunneler. Vårt store utvalg av AGM batterier, med designlevetid på 10 år, er også tilpasset krav og størrelser som er typiske batterier som brukes til UPS i tunnel og vei-segmentet.

Monitoreringssystem for overvåking av UPS 

Monitoreringssystem for overvåking av UPS 

Anda-Olsen har utviklet sitt eget monitoreringssystem som vi kaller Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri.  

Med Anda Cloud installert på ditt system får du en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. På denne måten kan du føle deg helt trygg på at UPS-en fungerer optimalt. Anda Cloud kan brukes på et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.  

Les mer om Anda Cloud

Høy kompetanse på UPS 

Hos Anda-Olsen finner du ansatte med høy kompetanse på feltet. Vårt dedikert ingeniørteam kartlegger sammen med deg som kunde behovet for ditt prosjekt.

Anlegget produseres i våre lokaler i Ålesund. Du kan installere anlegget selv, men vi tilbyr også installasjon og igangsetting av anlegget, samt serviceavtaler på UPS-ene vi leverer.    

Contact
Contact
Sales