Til toppen
Batteriløsninger

Batteriløsninger

Anda-Olsen er en komplett leverandør av batteriteknologi. Vi leverer blant annet bly/syre, NiCd, lithium og alkaliske batteripakker til start, sikring, energilagring, nøddrift, UPS og hybrid anlegg.

Vise alle batterier i webshop

Batteriet er hjertet i enhver løsning som krever sikker kraft. Det sørger for lagring av energi og evnen til å gi energien fra seg etter behov. Anda-Olsen skreddersyr batteripakker til krevende og kritiske applikasjoner i en rekke sektorer som blant annet shipping, offshoreindustrien, helse, kraftprodusenter, landbasert industri, akvakultur, infrastruktur og IT. 
 

Industribatterier - Anda Power Solutions 

Vi leverer AGM- og GEL-batterier også under eget varemerke, Anda Power Solutions (APS). Disse industribatteriene har blitt utviklet med bakgrunn i strenge krav fra den maritime bransjen, hvor Anda-Olsen har en sterk forankring. Batteriene benyttes i reservekraft (UPS), radiobatterier, alarmsentraler, forbruk og OEM.

Fra Anda-Olsen får du:

• høyrate-batterier som bidrar til mer kompakte system

• batterier med ekstrem kapasitet (for start av motorer i alle størrelser)

• lithium-batterier med svært gode lade- og levetidsegenskaper (for energiløsninger)

• kundetilpassede batterisystem

• mulighet for monitorering

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Om du ønsker å til enhver tid være sikker på at batteriløsningen fungerer som den skal, kan du koble til vår monitoreringsløsning Anda Cloud. Denne tjenesten gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget eller batteriene som overvåkes.

Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan overvåke et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte som kan batterier

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling