Til toppen
Support

Support

Anda-Olsen tilbyr support for å sikre at du kan få den hjelpen du trenger. Vårt team av dyktige teknikere og ingeniører vil hjelpe deg med å løse eventuelle problemer eller spørsmål du måtte ha.

Support etter ditt behov

Anda-Olsen tilbyr en rekke ulike supporttjenester for å hjelpe deg med å holde ditt utstyr i god stand. Vi har et stort reservedelslager som sikrer at vi alltid har de nødvendige reservedelene på lager for å kunne tilby rask og effektiv service og vedlikehold.

I tillegg til å ha et stort reservedelslager, tilbyr vi også et konsept kalt Global Service Access. Dette konseptet gir opplæring og support til mannskap som kan utføre periodiske vedlikeholdsrutiner over hele verden, uten at Anda-Olsen må reise dit. Dette bidrar til å redusere miljøbelastningen og gir mulighet for forutsigbare kostnader og forutsigbart livsløp.

Vi er serviceorienterte og imøtekommende, og vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg på best mulig måte. Vi forstår at din tid er verdifull, og vil derfor gjøre alt vi kan for å løse eventuelle problemer så raskt som mulig.

Vårt team av teknikere og ingeniører har lang erfaring og ekspertise innenfor sitt fagfelt, og vil gjerne dele denne kunnskapen med deg. Uansett hvilken type support du trenger, kan du være sikker på at vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg.

Monitorering

Monitorering

Med vår egenutviklede skybaserte monitoreringsløsning, Anda Cloud, kan du sikre dine kritiske installasjoner ved bruk av IoT-teknologi. Anda Cloud kan enkelt monteres på både nye og eksisterende anlegg, og gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet.  

Service og vedlikehold blir også enklere med Anda Cloud, da du vil bli varslet via e-post om registrerte endringer i systemet. På denne måten kan du forutse forefallende vedlikehold og planlegge utskifting før feil oppstår. Utover dette kan tilstandsrapporter genereres med blant annet forslag til endringer som kan forbedre levetiden til utstyret.   

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår serviceavdeling