Til toppen
Multi Power 2

Multi Power 2

Denne UPSen har høyest effektivitet i markedet på hele 98,1%. Den er modulær og kan kalles den ultimate løsningen for kritiske installasjoner. Multi Power 2 bygger videre på suksessen til sin forgjenger, Multi Power.

Multi Power 2 har fokus på å levere høyere effekttetthet og ekstremt høy effektivitet, skalerbarhet og kostnadseffektivitet — et ideelt valg for beskyttelse av de mest kritiske installasjonene.


Multi Power2 gir også enklere integrasjon både i eksisterende og nye installasjoner, og ikke minst forbedret driftseffektivitet og global fleksibilitet for å redusere både den opprinnelige investeringen og de daglige driftskostnadene. Takket være sin modulære arkitektur kan systemet tilpasses lastbehovene for å unngå overdimensjonering og gi best mulig ytelse under alle arbeidsforhold.

Med en ny ekstremt høyeffektiv kraftmodul, tilgjengelig i to forskjellige modeller, kan Multi Power2 oppnå opptil 1600 kW i en enkelt UPS og opptil 6400 kW med 4 systemer koblet i parallell. Nøkkelordene her er: ultimat tilgjengelighet, skalerbarhet uten risiko, smart modulær arkitektur (SMA).


Den smarte modulære arkitekturen (SMA) er kjernen i Multi Power 2s design. Den vektlegger sammenkobling mellom alle UPS-komponentene, noe som resulterer i en optimalisert systemarkitektur. Denne tilnærmingen forbedrer totalytelsen og påliteligheten, og sikrer sømløs integrering og drift av strømmodulene.

Strømmodulene i Multi Power 2-serien er basert på den nyeste silisiumkarbid (SiC) teknologien. Med innføringen av 3U 67 kW strømmodulene tilbyr Multi Power 2 dobbel effekttetthet sammenlignet med tidligere generasjoner. Den økte effekttettheten gjør det mulig for serien å oppnå en ekstremt høy effektivitet på opptil 98,1% i online dobbel konverteringsmodus. Den forbedrede effektiviteten reduserer ikke bare driftskostnadene, men minimerer også energitap og kjølebehov, samtidig som den gir en mer kompakt og robust løsning.

Multi Power 2 er tilgjengelig i to versjoner: 500 kW MP2 og M2S-løsningen, som er skalerbar og kommer i effektvurderinger på 1000 kW, 1250 kW og 1600 kW. Ved å kjøre opptil fire UPS-enheter parallelt kan Multi Power 2 beskytte installasjoner med strømbehov på opptil 6400 kW.

Pålitelighet er en viktig del av Multi Power 2-designen. Modulene er fullstendig uavhengige og kan byttes ut mens systemet er i drift, noe som sikrer sømløs vedlikehold og minimerer nedetid. I tillegg forbedrer selektive frakoblingsfunksjoner både ved inngangs- og utgangsstadiene systemets pålitelighet og eliminerer eventuelle enkeltfeilpunkter.

Multi Power 2 tilbyr også forbedret kommunikasjons- og nettverksfunksjonalitet og kan leveres med serviceavtaler basert på ditt behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Monitorering av UPS

Monitorering av UPS

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling