Til toppen

Installasjon

Pålitelige løsninger innen avbruddsfrie strømforsyninger til elektroinstallatører. Alt i markedets beste kvalitet. Vi jobber i tillegg tett med installatørbedrifter over hele landet og bygger kompetanse og godt samarbeid.


Installatører bruker våre produkt for å sikre strømtilførsel til kritiske applikasjoner. Dette for å beskytte og sørge for optimal oppetid av servere, IKT-utstyr, dørautomatikk, nødlys, byggautomasjon og mer.  Anda-Olsen sine egenutviklede produkter er laget med bakgrunn i de tøffe og unike kravene fra det maritime markedet. Dette har gjort at våre produkter brukes av blant andre sykehus, IKT og industri, så vel som den maritime bransjen.  

Anda-Olsen leverer AC- og DC-løsninger til et bredt bruksområde for mange systemdesign.  Avbruddsfrie DC-løsninger til alt fra lås-automatikk til store nødstrømssystemer, et bredt spekter DC/DC-løsninger, både isolerte og uisolerte og AC-UPS og invertere i alle størrelser. Vi leverer batterier til OEM-kunder, lithium-løsninger til både UPS- og forbrukssystem og skreddersydde batteripakker som primærbatterier, lithium og NiCd. Løsningene og mulighetene er mange.

Vi leverer også industribatterier under egen merkevare. Anda-batteriene er delt opp i flere underkategorier for å lettere kunne dele inn typene etter applikasjonsområder. I hovedsak er det AGM-batterier som benyttes, men vi har også GEL-varianter. Alle våre Anda-batterier er produsert i henhold til alle krav og normer.  

Anda-Olsen lagerfører til enhver tid et bredt spekter av online UPS, fra 1-10kVA og 3-fas løsninger, og kan også skilte med rask levering. 

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Monitorering gir ekstra trygghet

Monitorering gir ekstra trygghet

En felles utfordring for alle bransjer er vissheten om at systemet er operativt. Med bakgrunn i dette har vi i Anda-Olsen utviklet et monitoreringssystem som heter Anda Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS.

Med monitoreringsløsningen Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan monitorere et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Leverer avbruddsfri strømforsyning verden over

Vi bruker komponenter fra anerkjente leverandører og leverer gode løsninger basert på pris, kvalitet og brukervennlighet. Stikkord for løsningene du får hos Anda-Olsen er høy kvalitet, lite fotavtrykk og fleksibilitet. Vi jobber kontinuerlig med produkt- og porteføljeutvikling for å kunne levere pålitelige produkter med høy ytelse og god formfaktor, noe som gjør oss til en konkurransedyktig leverandør.

Hos Anda-Olsen har vi et ingeniørteam med høy teknisk kompetanse som svarer på store og små spørsmål som oppstår. Vi har også et serviceapparat som står klare til å bistå med oppstart eller utrykning hvor som helst i verden. Kontinuerlig fokus på å utvikle de ansattes kompetanse er med på å sette Anda-Olsen på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Contact
Contact
Sales