Til toppen
Victron Energy

Victron Energy

Victron tilbyr strømløsninger til det maritime markedet, industri, bil, mobilitet, off-grid og solmarkeder over hele verden. Anda-Olsen er stolt leverandør.

Se alle produktene fra Victron

Victron Energy er et selskap som spesialiserer seg på design og produksjon av strømkonverterings- og energistyringsprodukter, spesielt innen fornybar energi og av-nettet strømsektorer. Selskapet ble grunnlagt i 1975 og har hovedkontor i Almere, Nederland.

De tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert omformere, ladere, solcelleladekontrollere, batterimonitorer og tilbehør. Disse produkter brukes i solenergisystemer, maritimt og automotive utstyr, og de tilbyr også avanserte batteriovervåkingsløsninger. Victron Energy fokuserer på pålitelighet og tilbyr teknisk støtte og opplæring til kundene sine. Deres produkter distribueres globalt og brukes i ulike applikasjoner, fra små solcelleanlegg til store industrielle prosjekter.

Monitorering

Monitorering

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling