Til toppen
Pulsar

Pulsar

Pulsar har en solid posisjon i polsk industri og har et solid nettverk av partnere over hele Europa og verden. Selskapet er dedikert til å levere produkter kjent for sin enestående kvalitet og pålitelighet.

Send oss en mail for å vite mer

Pulsars produksjon bygger utelukkende på komponenter av høyeste kvalitet, levert av pålitelige distributører. Pulsars enheter gjennomgår gjentatte kontroller i hver produksjonsfase. Med tanke på juridiske og funksjonelle aspekter blir utstyret testet gjennom LVD og EMC (elektromagnetisk kompatibilitet), tester ved godkjente forskningslaboratorier.

Deres sertifikater (deriblant den velkjente CE-merkingen) bekrefter at utstyret oppfyller standarden PN-EN 50131 for alarmsystemer. Høy funksjonell og teknisk kvalitet er dokumentert gjennom gode tilbakemeldinger fra Pulsars nettverk. Med sertifiseringen ISO 9001, garanterer Pulsar sin solide kvalitet.

 

Monitorering

Monitorering

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling