Til toppen
Premium

Premium

Premium tilbyr sine løsninger til industrien, hvor noen av dem er rettet mot høyteknologisk maskineri, transport, energi eller ekstreme miljøapplikasjoner.

Se alle produkter fra Premium

Premium har over 40 års erfaring og med et svært kompetent team har de klart å etablere seg som teknologiske ledere innen strømløsninger. Deres produktutvalg omfatter DC/DC-konvertere, uavbrutte strømforsyninger, DC/AC-invertere, AC/DC-strømforsyninger og alle løsninger som krever høy pålitelighet fra 50W til 72kW.

De har et omfattende utvalg av standardprodukter og har utviklet over 900 skreddersydde design gjennom årene. De garanterer kvalitet fra designfasen og gjennom hele produksjonsprosessen med de mest avanserte testsystemene. De utvikler våre løsninger i samsvar med spesifikasjonene og reguleringene som hver applikasjon krever.

Monitorering

Monitorering

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling