Til toppen
Forutsigbarhet og lavere driftskostnad

Forutsigbarhet og lavere driftskostnad

Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Utstyr består av flere slitedeler som krever periodisk utskiftning for å garantere sin funksjon.

Vedlikehold av produkter er viktig for å sikre at de fungerer optimalt over tid. Dette bidrar til å redusere driftskostnader og forlenge levetiden til produktene, noe som igjen fører til lavere totale kostnader for deg som kunde.

I tillegg til å være lønnsomt, er vedlikehold også viktig for å redusere vårt samlede miljøfotavtrykk. Ved å sørge for at produktene våre varer lengre, bidrar vi til å redusere behovet for å produsere nye enheter, noe som igjen reduserer belastningen på miljøet.

Ved å investere i vedlikehold av produktene dine, kan du være trygg på at du får maksimal ytelse og levetid, samtidig som du bidrar til å redusere kostnader og den totale miljøbelastningen.

Monitorering

Monitorering

Med vår egenutviklede skybaserte monitoreringsløsning, Anda Cloud, kan du sikre dine kritiske installasjoner ved bruk av IoT-teknologi. Anda Cloud kan enkelt monteres på både nye og eksisterende anlegg, og gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet.  

Service og vedlikehold blir også enklere med Anda Cloud, da du vil bli varslet via e-post om registrerte endringer i systemet. På denne måten kan du forutse forefallende vedlikehold og planlegge utskifting før feil oppstår. Utover dette kan tilstandsrapporter genereres med blant annet forslag til endringer som kan forbedre levetiden til utstyret.   

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår serviceavdeling