Til toppen

AGM BATTERY NH12V 77W HIGH RATE 18AH (C10) T10

Anda NH-serie er en serie AGM-batterier med høy ytelse og 5 til 10 års designlevetid avhengig av variant. Batteriene er designet for industrielle applikasjoner.

Varenummer: NH12-77W

inkl. mva.

Anda NH-serien er designet med høy platetetthet, som gir det svært høy ytelse ved høye strømmer sammenlignet med andre batterityper. Dette gjør batteriet særlig egnet til kritiske UPS og EPS (Emergency Power Supply) -applikasjoner.

Vedlikeholdsfritt batteri

AGM står for Absorbent Glass Mat og teknologien går ut på at svovelsyren er absorbert i tynne fiberglassmatter. Dette betyr at batteriet er sikret mot enhver type lekkasje. Batteriet er totalt forseglet og er sikkert å bruke i industrielle applikasjoner og tøffe miljø på grunn av sin lette vekt og pålitelighet.

Batteriet er vedlikeholdsfritt og du trenger derfor aldri å kontrollere væskenivået. Det er opptil tre ganger mer holdbart enn et blybatteri ved mye lading og tømming. Det er mindre utsatt for oppbygging av sulfat som vil skade batteriet. Batteriet må alltid lades med jevne mellomrom, men AGM kan oppbevares på lager lengre enn standard syrebatterier før en oppladning er nødvendig.

Godkjent for flyfrakt

Batteriet kan monteres i sidestilling i opptil 90 graders vinkel.

AGM-batterier er trygge å transportere siden de er forseglet, lekkasjefrie og tåler vibrasjoner. I henhold til batteriets MSDS-dokumentasjon er det godkjent for transport på land, fly- og båtfrakt, både under og over dekk.

Fremhevede egenskaper

• Kompakt

• Vedlikeholdsfritt

• Høy kvalitet

• Fleksibel installasjon

• Lekkasjesikkert

• Svært god ytelse ved høye strømmer

• Utmerket til bruk i UPS/EPS-applikasjoner


Les mer om fordelene ved AGM-batterier her

Bilde kun for illustrasjon
Høyde totalt 167.0 mm
Lengde 181.0 mm
Bredde 77.0 mm
Vekt 5.53 kg
Opprinnelsesland Kina
Høyde uten poler 167 mm
Kapasitet 18 Ah
Varenr.: NS12-170

AGM BATTERY NS12V 17AH (C20) T10

Anda NS-serien er en serie AGM-batterier egnet for bruk i standby UPS-applikasjoner med god ytelse i nødsituasjoner, og har en designlevetid på 5 år.
NS12-170