Til toppen
Adel System

Adel System

Adel System er anerkjent som en av verdens fremste produsenter av industrielle strømforsyninger, DC UPS og intelligente batteriladere.

Se alle produkter fra Adel Systems

I de senere årene har Adel System implementert avansert brytermodusteknologi i ulike helhetlige løsninger. Deres utvalg av AC/DC- og DC/DC-strømforsyningsenheter, UPS-systemer og batteriladere gjør det mulig for dem å kontinuerlig imøtekomme de stadig skiftende kravene fra deres verdifulle kunder. Deres forpliktelse til kvalitet bygger på kunnskapen og ekspertisen de har opparbeidet gjennom grundig forskning, og dette sikrer at produktene forblir svært konkurransedyktige og av ypperste kvalitet.

Monitorering

Monitorering

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling