Til toppen

Startbatterier  

Startbatterier har vært en del av kjernevirksomheten til Anda-Olsen siden starten i 1959.
Gjennom denne reisen har vi tilegnet oss mange gode erfaringer og god kunnskap.

I vårt portefølje av startbatterier finner du de beste og tryggeste batteriene i markedet. Den østerrikske batteriprodusenten Banner har siden 1937 fokusert på batterier som treffer de høyeste tekniske kravene som er i markedet. Produksjonen er i Linz, og er en av de mest moderne og miljøvennlige batterifabrikkene i Europa. Blant annet brukes batteriene hos Audi, BMW, Mercedes, VW, Volvo og Seat.

Anda-Olsen med stort miljøfokus

Anda-Olsen med stort miljøfokus

Anda-Olsen importerer flere tonn batterier i måneden. Slik bidrar vi til miljøvennlig håndtering av brukte batterier.

Les mer om vårt fokus på miljøet her
Monitorering av batteri med Anda Cloud

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Om du ønsker å til enhver tid være sikker på at batteriløsningen fungerer som den skal, kan du koble til vår monitoreringsløsning Anda Cloud. Denne tjenesten gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget eller batteriene som overvåkes.

Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan overvåke et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte som kan batterier

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling