Til toppen

Spesialbatterier  

Noen av våre spesialbatterier brukes i flytende installasjoner langs hele norskekysten — såkalte bøyebatterier.

Installasjonene skal ivareta all transport til sjøs og sikre fremkommelighet og effektiv navigasjon. Dette er alkaliske batteripakker utviklet til bruk i lyssignal for å assistere navigasjon. Batteriene omtales ofte som "primærbatterier" — en type engangsbatterier som ikke kan lades opp og må resirkuleres etter endt levetid.


Batteripakkene består av alkaliske celler satt sammen i henhold til kundens tekniske krav. Batteriene kan leveres med kapslingsgrad opp til IP67, og kan leveres med forskjellige type tilkoblinger. Batteriene kan utstyres med både bærehåndtak som stropp eller bærehåndtak i rustfritt stål, og er produsert for å tåle et maritimt og korrosivt miljø.

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Om du ønsker å til enhver tid være sikker på at batteriløsningen fungerer som den skal, kan du koble til vår monitoreringsløsning Anda Cloud. Denne tjenesten gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget eller batteriene som overvåkes.

Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan overvåke et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte som kan batterier

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling