Til toppen

Service

Alle som er avhengig av oppetid og forutsigbarhet i drift og driftsutgifter med kritiske anlegg trenger å vite at utstyret er i orden. Det kan være UPS, DC-distribusjon, nettstasjoner og mer. 

Anda-Olsen kan tilby service på UPS, strømforsyninger og batterianlegg. Med kvalifisert servicepersonell og moderne utstyr kontrollerer og verifiserer vi tilstanden til systemet. Vi tilbyr serviceavtaler med fast kvalifisert servicepersonell for regelmessig og profesjonell oppfølging og rapportering tilpasset dine produkter og systemer.vi utfører også selektivitetsberegninger.
Med en serviceavtale kan man unngå en mulig driftsstans og sikre anleggets operasjonelle tilstand. I tillegg sikres responstid, reservedeler og regelmessig vedlikehold.
Vår serviceetelefon er tilgjengelig 24/7.

Vi tilbyr serviceavtaler med fysisk oppmøte for rengjøring, programvareoppdatering, kontroll av elektronikk, batterier og andre parameter. Vi tilbyr også overvåkingstjenester med overvåking av UPS, batteribank og miljøsensorer.

Med et komplett service-program, stort reservedelslager, servicetelefon 24/7 og hurtig responstid, er Anda-Olsen kapabel til å håndtere ethvert system i enhver størrelse. Service, overvåking og preventivt vedlikehold har ett felles mål - sikre oppetid for ditt system.

Artikler
Derfor bør du sjekke batteriene dine jevnlig
7 tips til behandling av batterier
Har du husket å bytte batterier i din UPS?

Våre serviceavtaler


Kontakt serviceavdeling
Kontakt serviceavdeling
Vi logger på din maskin
Vi logger på din maskin
Teamviewer for support