Til toppen

Phoenix Inverter 48/1200 230V VE.Direct SCHUKO

Phoenix Vekselretter VE. Direct

Varenummer: PIN482120200

inkl. mva.

Vekselrettere lar deg forsyne husholdningsutstyr – krever 230V/120V AC – ved bruk av ’fritids’ eller ’selvgående’ batterier med 12V, 24V eller 48V DC.

Modeller:
250VA, 375VA, 500VA, 800VA, 1200VA


Svært pålitelige – bygd med tanke på fremtiden
Phoenix Vekselrettere er bygd for å vare. De besitter sofistikert full-bridge og torodial topologi – som er tilpasset drift av ømfintlig elektronikk. De er beskyttet mot temperaturoverbelastning og kortslutning.


Kraftig framstøt– High Peak-avkastning
Noen elektroniske enheter – særlig de som har elektronisk motor – krever korte framstøt av strøm ved oppstart, som er mye kraftigere enn ved normalt strømbruk. Frykt ikke – Phoenix Vekselrettere har en høystrangerende strømevne som er fremragende i denne industrien.


Intelligente alarmer, driftsstans og restart
Høyt strømtrekkende enheter kan utløse falske alarmer og driftsstans ved oppstart. Phoenix understøtter dette og driftsstans forekommer kun ved vedvarende overbelastning. På en intelligent måte - vil driftsstans vil være etterfulgt av en rekke restarts – for å eliminere ’falske alarmer’.


Spar strøm med Eco-modus
I Eco-modus vil vekselretterne stanse når det ikke er strømbehov. Phoenix skur seg automatisk på igjen hvis det er behov da den sjekker strømuttak hvert andre sekund.


Brukerkonfigureringsinstruksjoner
Phoenix har en kommunikasjonsport som gir tilgang til statusinformasjon, alarmer og automatisk brukerkonfigurert lavspennings driftsstans. Etter driftsstans vil det følge en rekke intelligente restart-forsøk. Du har tilgang til brukerinstruksjoner fra din datamaskin eller mobilenhet via VictronConnect – vår kostnadsfrie app.
Høyde totalt 117.0 mm
Lengde 327.0 mm
Bredde 232.0 mm
Vekt 6.9 kg
Opprinnelsesland India
Spenningsgruppe DC/AC
Inn / utspenning 48/230
Effekt VA 1200.0 VA
Tilbud og nyheter N/A