Til toppen

Sikre strømforsyninger

Anda-Olsens visjon er å være førstevalg på sikre strømforsyninger. Vi leverer avbruddsfrie strømforsyninger som sikrer kundens kritiske installasjoner. Vi gjør dette ved å være fleksible og innovative, hele tiden med sterke krav til kvalitet fra våre nøkkelkunder.
Anda-Olsen AS er lokalisert i Ålesund, i hjertet av den maritime klyngen på Møre. For mer enn et halvt århundre, har Anda-Olsen utviklet en enestående kompetanse innen strømforsyninger designet for utfordrende maritime forhold. Anda strømløsninger er et resultat av en jevn dialog med redere, designere, verft, installatører og mannskap som alle deler ett mål: å stadig forbedre- og utvikle sikkerheten og effektiviteten av systemer for bruk til sjøs. Anda strømløsninger er designet for et internasjonalt marked og kan tilpasses et bredt spekter av bruksområder og klimaforhold, også for en rekke installasjoner på land med krav til sikkerhet og kvalitet.  
I tillegg til våre egne Anda Power Supply, distribueres i Norge også en rekke produkter fra ledende leverandører av batterier og strømforsyninger. Disse produktene kan også enkelt kjøpes gjennom vår netthandel.

Global aktør

Representeres over hele verden

Fra å være et lokalt foretak har vi nå utviklet oss til å bli en global aktør. Våre produkter og løsninger leveres verden over, blant annet Mexico Gulfen, Vest-Afrika, Asia så vel som i mange land i Europa. 
Våre installasjoner supporteres av dedikerte ressurser internt. Dette inkluderer ingeniørteam med årelang erfaring. I tillegg har Anda-Olsen reisende serviceteknikere som kan rykke ut på kort varsel.