Til toppen

MC BATTERI 12V 9AH 90A YB9-B

Banner Bike Bull.
Prisgunstig alternativ.
Startbatteri for mindre kjøretøy.

Varenummer: BA50914

inkl. mva.

Banner Bike-Bull kommer i flere versjoner for å passe dine behov til startapplikasjoner i mindre kjøretøy som motorsykkel, snøskuter, etc. Bike Bull er et førstevalg for alle som ønsker pålitelig start på sitt kjøretøy. Serien finnes i fire versjoner, Classic, AGM, AGM PRO og GEL.

Bike Bull Classic
Innstegsmodellen av MC-batterier. Robust og prisgunstig. Batteriet må fylles med syre av godkjent forhandler før bruk.

Bike Bull AGM
Høy startytelse og er både tett og vedlikeholdsfritt. Grunnet AGM-konstruksjon med syre som er budnen til en glassfiber-konstruksjon er batteriet bedre beskyttet mot vibrasjoner. Kommer væskepåfylt, ladet og klar for bruk.

Bike Bull AGM PRO
Bygger på Bike Bull AGM-batterier, men for proff bruk og OEM-applikasjoner. Batteriet har enda bedre startytelse og vibrasjonsbestandighet. Brukes blant annet i Harley Davidson og BMW. God ytelse i lave temperaturer og passer derfor utmerket for nordiske klima, og i bruk på snøskutere o.l. Kommer væskepåfylt, ladet og klar for bruk.

Bike Bull GEL
Innovativ GEL-teknologi med fokus på trygghet. Passer godt til touring-sykler. Avansert, høy kvalitet med elektrolytt i gele-substans for ekstra god vibrasjon- og lekkasjebeskyttelse. Kommer væskepåfylt, ladet og klar for bruk.Høyde totalt 139.0 mm
Lengde 135.0 mm
Bredde 75.0 mm
Vekt 3.3 kg
Opprinnelsesland Østerrike
Høyde uten poler 139 mm
Kapasitet 9 Ah