Til toppen

MC BATTERI 12V 3AH 32A YB3L-B

Banner Bike Bull.
Prisgunstig alternativ.
Startbatteri for mindre kjøretøy.

Varenummer: BA50313

inkl. mva.

Banner Bike-Bull kommer i flere versjoner for å passe dine behov til startapplikasjoner i mindre kjøretøy som motorsykkel, snøskuter, etc. Bike Bull er et førstevalg for alle som ønsker pålitelig start på sitt kjøretøy. Serien finnes i fire versjoner, Classic, AGM, AGM PRO og GEL.

Bike Bull Classic
Innstegsmodellen av MC-batterier. Robust og prisgunstig. Batteriet må fylles med syre av godkjent forhandler før bruk.

Bike Bull AGM
Høy startytelse og er både tett og vedlikeholdsfritt. Grunnet AGM-konstruksjon med syre som er budnen til en glassfiber-konstruksjon er batteriet bedre beskyttet mot vibrasjoner. Kommer væskepåfylt, ladet og klar for bruk.

Bike Bull AGM PRO
Bygger på Bike Bull AGM-batterier, men for proff bruk og OEM-applikasjoner. Batteriet har enda bedre startytelse og vibrasjonsbestandighet. Brukes blant annet i Harley Davidson og BMW. God ytelse i lave temperaturer og passer derfor utmerket for nordiske klima, og i bruk på snøskutere o.l. Kommer væskepåfylt, ladet og klar for bruk.

Bike Bull GEL
Innovativ GEL-teknologi med fokus på trygghet. Passer godt til touring-sykler. Avansert, høy kvalitet med elektrolytt i gele-substans for ekstra god vibrasjon- og lekkasjebeskyttelse. Kommer væskepåfylt, ladet og klar for bruk.Høyde totalt 110.0 mm
Lengde 98.0 mm
Bredde 56.0 mm
Vekt 1.3 kg
Opprinnelsesland Østerrike
Tilbud og nyheter Tilbud
Høyde uten poler 110 mm
Kapasitet 3 Ah