Til toppen

Litium-batterier 

Litium blir stadig mer populært — Anda-Olsen leverer lithium og løsninger avhengig av applikasjon.

Vi har et sortiment bly-erstattere som har tilsvarende dimensjon, men med mye større kapasitet og effekt. Vi leverer litium under eget merkenavn  Anda LiFePo4 100 ah (heat og display), 100 ah (Bluetooth, heat og canbus) samt 200 ah (Bluetooth, heat og canbus).

Lithium-ionbatterier har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle bly-syrebatterier. Fordelene inkluderer:

Lithiumbatterier har en høy energitetthet, noe som betyr at de kan lagre mye energi i forhold til sin fysiske størrelse og vekt. Dette gjør dem spesielt egnet for bruk i bærbare enheter som mobiltelefoner og nettbrett, samt elektriske kjøretøy der plass og vekt er begrensninger.
Lithiumbatterier har en lang levetid og kan vare i flere år, selv under hyppig bruk. De kan også tåle flere ladinger og utladinger enn andre typer batterier, noe som gir en økt levetid.
Lithiumbatterier har en lav selvutladningsrate, noe som betyr at de holder ladingen lenger enn andre typer batterier når de ikke er i bruk. Dette er spesielt nyttig for enheter som ikke brukes ofte, men som forventes å være klare til bruk når de trengs.
Lithiumbatterier er ofte svært små og lett, noe som gjør dem egnet for bruk i bærbare enheter og elektriske kjøretøy. Dette gir fleksibilitet og designmuligheter, samt mulighet for å redusere totalvekten av en enhet.
Lithiumbatterier bevarer sin ytelse bedre enn andre typer batterier når temperaturen er lav. Dette gjør dem spesielt egnet for bruk i kalde omgivelser eller i enheter som brukes utendørs.
Lithiumbatterier har ikke minneeffekt, noe som betyr at de ikke mister kapasiteten som følge av å lade dem før de er helt utladet. Dette gir enkelhet i bruken og gir mulighet for å lade batteriet når det passer, uten å bekymre seg for å miste kapasiteten.
Lithiumbatterier kan gjenvinnes og gjenbrukes, og de inneholder ikke skadelige kjemikalier som kan skade miljøet. Dette gjør dem et mer bærekraftig valg sammenlignet med andre typer batterier.

Vi selger også Victrons 12-48VDC løsninger som er integrerbare til hybridiserte høyspentløsninger og UPS-formål, samt Iron V-serien fra Vision Battery for enklere installasjoner. Hos Anda-Olsen setter vi stor vekt på kvalitet, og alle våre batterier oppfyller høye standarder. Vår forpliktelse til kvalitet er dypt forankret i vår virksomhet, og vi sikrer at alle våre produkter holder høy klasse.

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Om du ønsker å til enhver tid være sikker på at batteriløsningen fungerer som den skal, kan du koble til vår monitoreringsløsning Anda Cloud. Denne tjenesten gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget eller batteriene som overvåkes.

Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan overvåke et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte som kan batterier

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling