Til toppen

Kraft- og nettselskap

UPS, batteri og ladesystemer i beste kvalitet til kraft- og nettselskaper over hele landet. Vi har stand alone-produkter, men spesialdesigner også komplette systemer etter ønske og behov.   


Lange avstander mellom stasjonene, vanskelig adkomst deler av året og lite til ingen varsling på batteritilstand. Dette er noen av utfordringene mange kraftselskap og nettselskap står overfor i sin arbeidshverdag.  

Anda-Olsen produserer produkter som sikrer avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner, og har gjort så i over et halvt århundre. Vi har sterk tilhørighet i den maritime bransjen, som også har lagt føringene for våre egenutviklede produkter. De tøffe og unike kravene fra dette markedet har gjort at Anda-Olsen sine produkter er robuste nok til å brukes i mange ulike markeder verden over.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Avbruddsfri strøm til kraft- og nettselskap 

Avbruddsfri strøm til kraft- og nettselskap 

  • batterier til batteribankene ute på stasjoner
  • batterier til linjebryterskap som er montert i stolper 
  • UPS med batteribank til driftssentral  
  • likerettere til nettstasjoner og trafostasjoner 
  • prosjektering av standard DC-anlegg (likeretting av system, distribusjon og batteribank) 
  • levering av skreddersydde anlegg for prosjekt med spesielle behov
Batterimonitorering gir ekstra trygghet

Batterimonitorering gir ekstra trygghet

En annen utfordring mange kraft- og nettselskaper står overfor er uvissheten om tilstanden på batteribankene. Er de egentlig klare til å tas i bruk ved et strømbrudd? Til denne utfordringen har vi utviklet monitoreringssystemet Anda Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS.  

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan monitorerer et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.    

Les mer om Anda Cloud

Ansatte med høy kompetanse på batterier og UPS 

Våre ansatte med høy kompetanse på feltet utgjør et dedikert ingeniørteam som står klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt.  
Sammen med deg som kunde kartlegger vi i Anda-Olsen effektbehovet og batterikapasiteten. Deretter produserer vi anlegget hos oss. Du kan installere anlegget selv, men vi tilbyr også installasjon og igangsetting av anlegget, samt serviceavtaler på UPS-ene vi leverer.    

Contact
Contact
Sales