Til toppen

Industribatterier  

Anda-Olsen leverer AGM-batterier under eget varemerke.

Kvalitet står sterkt, og batteriene er bygget etter standard ISO-krav. Batteriene benyttes i reservekraft (UPS), radiobatterier, alarmsentraler, og generelt forbruk. Elektroinstallatører, servicepersonell og OEM-kunder kan alle dra nytte av våre serier med batterier.

Industribatteriene fra Anda-Olsen er delt opp i flere underkategorier for å enklere kunne dele inn typene etter applikasjonsområder. I hovedsak er det AGM-batterier som benyttes og er standard, men vi har GEL-varianter også. OPZV 2V-celler kan leveres per forespørsel opp til 3000 Ah.

NS 0,8-26Ah er "standard" industribatterier som passer til de fleste applikasjoner. De er produsert i OEM-kvalitet, og har utmerket ytelse og pålitelig levetid. De brukes som regel i "alle" applikasjoner som blant annet UPS, medisinsk utstyr og alarmsentraler. 5-års designet levetid. Det finnes også varianter med designet levetid på 10 år. Dette kjennetegnes med en "L" bak varenummeret til en standard NS-serie.
NM 40-250Ah er også "standard" industribatteri til de fleste applikasjoner. De er også produsert i OEM-kvalitet, og har en utmerket ytelse og pålitelig levetid. Industribatteriene brukes som regel i "alle" applikasjoner som blant annet UPS, energilagring, medisinsk bruk, telecom og så videre. De har en designet levetid på 10 år.
NH-serien er fysisk lik både NS- og NM-serien, men brukes i applikasjoner hvor utladningstiden typisk er under 2 timer. Batteriene yter svært godt ved høye laster over kortere tid. Disse batteriene oppgis som regel i et «W-tall» og ikke i et Ah-tall siden de ikke er ment å belastes i 10-20 timer som vanlige batterier ofte er. Brukes som regel i UPS-applikasjoner og spesielt når fysisk plass er en faktor. De har en designet levetid på 5-10-år.
NF-serien er enkel å kjenne igjen på den spesielle utformingen. Batteriet er smalt, høyt og langt, med terminaler i front for enkel kontroll og vedlikehold. Batteriene er spesielt utviklet med tanke på montasje i 19" rack, og blir typisk brukt i telecom, UPS, energisektoren og mindre start-applikasjoner. Disse industribatteriene har en 12-års designet levetid.
NG-serien er vanskelig å skille fra NM-serien i utseende, men istedenfor AGM (glassmatter) er elektrolytten suspendert i en gele. Batteriet er «tregere» enn mange andre teknologier. Dette gjør batteriet spesielt godt egnet for ESS (Energy Storage Systems), hvor man ofte har lang oppladningstid og lang utladningstid. NG-serien har en designet levetid på 10 år.
Alle batterier i Anda-serien som er AGM og GEL er ikke klassifisert som farlig gods, og de er å regne som lekkasjefrie. Dette gjør at de er trygge å transportere både på land, fly og båt både over og under dekk.

Felles produktegenskaper på industribatteriene:

  • Lav selvutlading
  • Elektrolytt med høy renhet
  • Lekkasjesikker (ikke farlig gods)
  • Kan plasseres i mange posisjoner (NB: Ikke med terminalene nedover)
  • Bly i meget høy renhetsgrad
Monitorering av batteri med Anda Cloud

Monitorering av batteri med Anda Cloud

Om du ønsker å til enhver tid være sikker på at batteriløsningen fungerer som den skal, kan du koble til vår monitoreringsløsning Anda Cloud. Denne tjenesten gir deg en helhetsoversikt over status på anlegget eller batteriene som overvåkes.

Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan overvåke et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Ansatte som kan batterier

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling