Nyhet

Housegard Lith-EX slokkespray AVD 400ml


Minste bestillingsenhet: 1
Housegard Lith-EX slokkespray AVD 400ml
Varekode 600121
Slokkespray for litium-ion branner
Housegard Lith EX slokkespray er utviklet for å bekjempe litiumbranner av en begrenset størrelse. For eksempel batterier i PC, mobiltelefoner, nettbrett, håndverktøy osv. Slokkesprayen inneholder det nye og revolusjonerende slokkemiddelet AVD, som etter mye økt problematikk rundt batteribranner og eksplosjoner har blitt utviklet for å effektivt slokke branner i litiumbatterier.

Aqueous Vermiculite Dispersion (AVD) kjøler først ned brannen, deretter dannes det en hinne over brannoverflaten som begrenser tilførselen av oksygen slik at brannen ikke starter opp igjen. AVD har meget god vertikal vedheft som også gir vertikal kjøling, andre flytende slokkemidler har ikke den samme vertikale kjøleeffekten, slokkevæsken renner raskt bort, som gir lite kjøleeffekt. AVD er en blanding av vann og vermikulitt, som også har god slokkeeffekt på branner med høye temperaturer på over 1000°C, noe vanskelige litium-ion batteribranner og metallbranner har.
AVD er en meget god termisk isolator. AVD isolerer de intakte cellene i batteriet fra de brennende cellene og hindrer overoppheting og brannpropagering i batteriet.
Spredning av brannen i batteriet som er forårsaket av overoppheting fra celle til celle, stoppes raskt og effektivt. De unike egenskapene til AVD gjør at det også kan brukes på flere områder innen brannbegrensning.
AVD er det eneste slokkemiddelet på markedet som har gjennomgått en uavhengig tredjepartstest for slokking av litium-ion batteribranner.

Testet i henhold til ZSW-normen for litiumbatterier opp til 60 Wh
Sikker for bruk i elektriske installasjoner, isoleringsgodkjent opp til 35kV
Slokker A-branner - Brann i faste materialer
AVD-Li slokkemiddel - drivgass nitrogen
Klassifisert 12 bar
Vedlikeholdsfri
3 års holdbarhet
Giftfri
Inneholder 400ml
Tømmetid omtrentlig opp til 35 sekunder
Rekkevidde omtrentlig opp til 2 meter
Driftsområde: +5 / +50 °C
Frakt Vekt 0.45 kg
Vekt 0.45 kg
Lengde 65,000000 mm
Bredde 95,000000 mm
Høyde 300.0 mm
Areal 6175.0 mm2
Volum 1852500.0 mm3