Til toppen

Housegard Lith-EX brannslokker AVD 6l

Housegard Lith-EX slokkespray AVD 6l
Varekode 600228
Slokkespray for litium-ion branner

Varenummer: 600228

inkl. mva.

Housegard lith EX brannslokker er egnet for bruk mot branner i litium-ion batteirer og faste metaller. Bruksområder som industri, butikk, offentlig, mkanisk verksted, boliger, varehus, flyplasser, osv.

Aqueous Vermiculite Dispersion (AVD) kjøler først ned brannen, deretter dannes det en hinne over brannoverflaten som begrenser tilførselen av oksygen slik at brannen ikke starter opp igjen. AVD har meget god vertikal vedheft som også gir vertikal kjøling, andre flytende slokkemidler har ikke den samme vertikale kjøleeffekten, slokkevæsken renner raskt bort, som gir lite kjøleeffekt. AVD er en blanding av vann og vermikulitt, som også har god slokkeeffekt på branner med høye temperaturer på over 1000°C, noe vanskelige litium-ion batteribranner og metallbranner har.
AVD er en meget god termisk isolator. AVD isolerer de intakte cellene i batteriet fra de brennende cellene og hindrer overoppheting og brannpropagering i batteriet.
Spredning av brannen i batteriet som er forårsaket av overoppheting fra celle til celle, stoppes raskt og effektivt. De unike egenskapene til AVD gjør at det også kan brukes på flere områder innen brannbegrensning.
AVD er det eneste slokkemiddelet på markedet som har gjennomgått en uavhengig tredjepartstest for slokking av litium-ion batteribranner.

Slokker A-branner - Brann i faste materialer
Effektklasse 13A
AVD-Li slokkemiddel - drivgass nitrogen
Godkjenninger Ce, EN 3-7
Klassifisert 15 bar
Vedlikeholdsfri
5 års holdbarhet
Inneholder 6l
Tømmetid omtrentlig opp til 120 sekunder
Rekkevidde omtrentlig opp til 2-3 meter
Driftsområde: +5 / +60 °C
Høyde totalt 522.0 mm
Lengde 170.0 mm
Vekt 10.3 kg