Til toppen

GlobalLink 520

GlobalLink 520
Vi tror at det å ha innsikt i din installasjon er en nøkkelfaktor for å vedlikeholde og betjene dine off-grid-energiløsninger.
Off-grid betyr ikke offline, så vi har opprettet GlobalLink 520. Enheten vil tilby 4G LTE-M-tilkobling til alle VE.Direct-aktiverte enheter uten månedlige avgifter eller abonnementer de første fem årene.

Varenummer: ASS030543020

inkl. mva.

Global tilkobling med 4G LTE-M
LTE-M er forkortelsen for LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1 (Long Term Evolution - Langsiktig evolusjon). Mobilteknologien vil koble Tingenes internett-enheter til eksisterende 4G-tårn med å bruke lite energi. LTE-M støtter overleveringer og roaming, så enheten kan brukes i et kjøretøy som beveger seg som en bobil. Sjekk https://1nce.com/en/coverage/ og se hvis LTE-M er offisielt bekreftet for å være tilgjengelig i ditt område. Dekningen øker med hver uke som følge av støtten fra lokale leverandører. Kjøpet omfatter 5 år med tilkoblingsmuligheter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en egen databunt og SIM-kort.

Enkel systemovervåking og kontroll
Din GlobalLink 520 kommer med to VE.Direct-porter for tilkobling til opptil to VE.Direct-enheter, slik som en BMV-batterimonitor og/eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale innganger som fungerer som pulsteller og et fjernstyrbart relé, er det en perfekt løsning for overvåking og kontroll av din installasjon.

Innebygd antenne
GlobalLink 520 har en innebygd antenne som fungere over hele kloden. En ekstern antenne kan monteres hvis du trenger bedre mottak eller ønsker å installere modulen i en varebil.

Victron Remote Management
Den elektroniske Victron Remote Management (VRM)-portalen gir deg tilgang til din installasjon, hvor som helst og når som helst. Bruk VRM til å sjekke statusen til dine tilkoblede produkter, se detaljerte historikkgrafer over energien din, generere detaljerte analytiske rapporter og konfigurere automatiske alarmer i tilfelle noe går galt.
Høyde totalt 22.5 mm
Bredde 67.3 mm
Vekt 0.195 kg
Opprinnelsesland Malaysia
Tilbud og nyheter N/A