Til toppen
Anda Serviceavtaler

Anda Serviceavtaler

Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål - å sikre oppetid for ditt system.

 

Våre serviceavtaler

Med en serviceavtale unngår en driftsstans og sikrer anleggets operasjonelle tilstand. I tillegg sikres responstid, reservedeler og regelmessig vedlikehold. 

Anda-Olsen kan tilby service på UPS, strømforsyninger og batterianlegg. Med kvalifisert servicepersonell og moderne utstyr kontrollerer og verifiserer vi tilstanden til systemet. Vi tilbyr serviceavtaler med fast kvalifisert servicepersonell for regelmessig og profesjonell oppfølging og rapportering tilpasset dine produkter og systemer.vi utfører også selektivitetsberegninger.

Vi tilbyr serviceavtaler med fysisk oppmøte for rengjøring, programvareoppdatering, kontroll av elektronikk, batterier og andre parameter. Vi tilbyr også overvåkingstjenester med overvåking av UPS, batteribank og miljøsensorer.

Med et komplett serviceprogram, stort reservedelslager, servicetelefon 24/7 og hurtig responstid, er Anda-Olsen kapabel til å håndtere ethvert system i enhver størrelse.

Se våre serviceavtaler.

Monitorering gir ekstra trygghet

Monitorering gir ekstra trygghet

En felles utfordring for alle bransjer er vissheten om at systemet er operativt. Med bakgrunn i dette har vi i Anda-Olsen utviklet et monitoreringssystem som heter Anda Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS.

Med monitoreringsløsningen Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan monitorere et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Leverer avbruddsfri strømforsyning verden over

Vi bruker komponenter fra anerkjente leverandører og leverer gode løsninger basert på pris, kvalitet og brukervennlighet. Stikkord for løsningene du får hos Anda-Olsen er høy kvalitet, lite fotavtrykk og fleksibilitet. Vi jobber kontinuerlig med produkt- og porteføljeutvikling for å kunne levere pålitelige produkter med høy ytelse og god formfaktor, noe som gjør oss til en konkurransedyktig leverandør.

Hos Anda-Olsen har vi et ingeniørteam med høy teknisk kompetanse som svarer på store og små spørsmål som oppstår. Vi har også et serviceapparat som står klare til å bistå med oppstart eller utrykning hvor som helst i verden. Kontinuerlige fokus på å utvikle de ansattes kompetanse er med på å sette Anda-Olsen på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Svein Gunnar Høybakk
Svein Gunnar Høybakk
Teknisk sjef