Til toppen

Anda Power Solutions

DCPro

APS DCPro er ett modulært DC system fra en enkelt-kilde leverandør som sparer både tid og arbeid under både installasjon og bruk av fartøyet. Som alle våre Anda Power Solution produkter, inneholder også DCPro strømforsyning, alarmmodul, distribusjon, jordfeilovervåkning og batterier.

Flere fordeler ved vårt APS DCPro som kan nevnes er som følgende:

  • Lite footprint og kompakt størrelse
  • Eliminerer nødvendighet for utvendig plassering av batterier
  • Tidsbesparende ved installasjon.
  • Høy effektivitet

APS DCPro leveres som både strømforsyningssystem og startsystem for nødgenerator.

Leverer avbruddsfri strømforsyning verden over

Vi bruker komponenter fra anerkjente leverandører og leverer gode løsninger basert på pris, kvalitet og brukervennlighet. Stikkord for løsningene du får hos Anda-Olsen er høy kvalitet, lite fotavtrykk og fleksibilitet. Vi jobber kontinuerlig med produkt- og porteføljeutvikling for å kunne levere pålitelige produkter med høy ytelse og god formfaktor, noe som gjør oss til en konkurransedyktig leverandør.

Hos Anda-Olsen har vi et ingeniørteam med høy teknisk kompetanse som svarer på store og små spørsmål som oppstår. Vi har også et serviceapparat som står klare til å bistå med oppstart eller utrykning hvor som helst i verden. Kontinuerlige fokus på å utvikle de ansattes kompetanse er med på å sette Anda-Olsen på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt
Kontakt
Salgsavdelingen