Til toppen

Informasjon om batterier

Anda-Olsen leverer AGM-batterier også under eget varemerke produsert etter våre spesifikasjoner. Ofte brukes betegnelsen «industribatterier». Kvalitet står sterkt, og batteriene er bygget etter standard ISO-krav. Batteriene benyttes i reservekraft (UPS), radiobatterier, alarmsentraler, forbruk og OEM.

Elektroinstallatører, servicepersonell og OEM-kunder kan alle dra nytte av vår serie med batterier
Anda-batteriene er delt opp i flere underkategorier for å enklere kunne dele inn typene etter applikasjonsområder. I hovedsak er det AGM-batterier som benyttes, men GEL-variant også.
AGM er standard. OPzS og OPZV 2V-celler kan leveres per forespørsel opp til 3000Ah.

NS 0,8-26Ah
«Standard» industribatterier passer til de fleste applikasjoner. Produsert i OEM-kvalitet og utmerket ytelse og pålitelig levetid. Brukes som regel i «alle» applikasjoner bla UPS, medisinsk utstyr og alarmsentraler. 5-års designet levetid. AGM OBS: Finnes også i variant med designet levetid på 10 år. Kjennetegnes med «L» bak varenummeret i forhold til den standard NS-serien.

NH Høyrate
NH-serien er lik både NS og NM-serien, men brukes i applikasjoner hvor utladingstiden typisk er under 2 timer. Batteriene yter svært godt ved høye laster over kortere tid. Disse batteriene oppgis som regel i et «W-tall» og ikke i et Ah-tall siden de ikke er ment å belastes i 10-20 timer som vanlige batterier ofte er. Brukes som regel i UPS-applikasjoner. 5-10-års designet levetid. AGM

NM 40-250Ah
«Standard» industribatteri til de fleste applikasjoner. Produsert i OEM-kvalitet og utmerket ytelse og pålitelig levetid. Brukes som regel i «alle» applikasjoner bla UPS, energilagring, medisinsk bruk, telecom osv. 10-års designet levetid. AGM

NF 50-190Ah
NF-serien er enkel å kjenne igjen fra den spesielle utformingen hvor batteriet typisk er smalt, høy og langt med terminaler i front for enkel kontroll og vedlikehold. Typisk brukt i telecom, UPS, energisektoren og mindre start-applikasjoner. 12-års designet levetid.

NG
NG-serien er vanskelig å skille fra NM-serien i utseende, men istedenfor AGM (glassmatter) er elektrolytten suspendert i en gele. Batteriet er «tregere» enn mange andre teknologier. Dette gjør batteriet spesielt godt egnet for ESS (Energy Storage Systems) hvor man ofte har lang oppladingstid og lang utladingstid. 10-års designet levetid. GEL

Felles produktegenskaper
- Lav selv-utlading
- Elektrolytt med høy renhet
- Lekkasjesikker (Ikke farlig gods)
- Kan plasseres i mange posisjoner (ikke med terminalene nedover)
- Bly i meget høy renhetsgrad
 

Transport
Alle batterier i Anda-serien som er AGM og GEL er ikke klassifisert som farlig godt og er å regne som lekkasjefrie. Dette gjør at de er trygge å transportere både på land, fly og båt både over og under dekk.

Artikler
Derfor bør du velge AGM-batterier
7 tips til behandling av batteri 
Derfor bør du sjekke batteriene dine jevnlig
Har du husket å bytte batterier i din UPS?

Kontakt vår salgsavdeling
Kontakt vår salgsavdeling