Til toppen

Informasjon om batterier

Batterier er lagringsmedier som benyttes for å akkumulere energi som kan brukes ved en senere anlegning. Som regel benyttes batterier hvor man ikke har andre energikilder tilgjengelig, eller hvor det ikke er praktisk gjennomførbart som i mobile applikasjoner. Vi leverer alle typer batteriteknologier som bly-syre, NiCd, Lithium, alkaliske batteripakker og etter spesielle krav.

De fleste systemer som er avhengig av å ha tilgjengelig energi kan dra nytte av et batteri. Anda-Olsen leverer batterier til de fleste segment, blant annet reservekraft (UPS), start-applikasjoner, OEM, AGM, radiobatterier, alarmsentraler, ESS, Hybridløsninger og spesial-applikasjoner.

Med over 60 år med peiling på batterier er Anda-Olsen godt rustet til å hjelpe dere med å finne riktig batteri til riktig applikasjon. Ta kontakt med oss om dere ikke er sikre på hvilket batteri som passer dere.

Produkter i høy kvalitet og et godt lagerhold sørger for fornøyde kunder. Med posisjonering midt i den maritime klyngen er vi godt vant til å håndtere strenge krav og forventninger til både produkt og logistikk.

Mer info rundt batterier!

Artikler

7 tips til behandling av batteri
Derfor bør du sjekke batteriene dine jevnlig
Derfor bør du velge AGM-batterier
Har du husket å bytte batterier i din UPS?

Kontakt vår salgsavdeling
Kontakt vår salgsavdeling