Til toppen
Anda Power Solutions

Anda Power Solutions

Anda Power Solutions (APS) er skreddersydde UPS-løsninger for sikker strømtilførsel som innfrir både krav og forventninger. Løsningene er godt gjennomtenkt, robuste og ikke minst plassbesparende.

Anda Power Solutions (APS) er Anda-Olsen sine egne produkter, designet med bakgrunn i vår lange erfaring fra det maritime miljøet. Produktene er spesialtilpasset utfordringer som oppstår ombord i skip. Disse strenge kravene og spesielle behovene har inspirert våre dyktige ingeniører til å produsere gode løsninger til fartøy i alle klasser.  

I APS-serien finner du 3-fas løsninger, 1-fas løsninger, DC-løsninger, batterier og andre spesialprodukter.  

 

Spesialtilpasninger og eksterne godkjenninger  

Standardløsninger skal kunne passe de fleste behov, men ofte har kunden spesielle utfordringer som må løses. Derfor tilbyr vi også skreddersydde løsninger til våre kunder. Vi leverer distribusjon, IP, spenninger og både mekaniske og elektriske variasjoner. Testing og ekstern godkjenning (DNV, Lloyds, ABS, osv.) gjøres i eget testområde i våre lokaler.  

Våre UPS-løsninger er:

• kompakte og plassbesparende

• «alt i ett»-løsning som gjør installasjonen effektiv  

• modulære løsninger gir høy oppetid og enkel service  

• løsninger med lav Total Cost of Ownership (TCO) 

• fleksible løsninger som kan leveres i en rekke ulike størrelser 

• mulig å tilpasse hvert enkelt prosjekt  

Monitorering av UPS

Monitorering av UPS

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling