Til toppen

Akvakultur

Vi leverer backupstrøm til akvanæringen i hele Norge


Landbaserte oppdrettsanlegg samt lukkede merdesystemer. Hybridanlegg, eller UPS som backup til flåter med ett aggregat. UPS til UV på lukkede anlegg, enten det er smolt- eller matfiskanlegg. Batterianlegg for balansering av ulike energikilder som fastnett, sol, vind og hydrogen. Ladebank til elektriske arbeidsbåter leveres i containerløsning. Mulighetene og løsningene er mange.

Våre løsninger sørger for å sikre alle anlegg,  men har også som formål å redusere energikostnadene og redusere CO2-utslipp.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Batteri som backup eller til balansering av nettet

Batteri som backup eller til balansering av nettet

Et batterianlegg kan stå som ren backupstrøm sammen med UPS-systemer eller benyttes aktivt for å optimalisere bruken av de ulike energikildene for å balansere det lokale strømnettet.

Hvor lenge man kan drifte på batteri, er styrt av energiforbruk og størrelse på batteribanken. I teorien kan man legge opp til så mange timer man ønsker på batteridrift, det vil være kostnad og tilgjengelig areal som begrenser størrelsen.

Monitorering gir ekstra trygghet

Monitorering gir ekstra trygghet

En felles utfordring for alle bransjer er vissheten om at systemet er operativt. Med bakgrunn i dette har vi i Anda-Olsen utviklet et monitoreringssystem som heter Anda Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS. Cloud. Et avansert system for monitorering av tilstanden til batteri og UPS.

Med monitoreringsløsningen Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. Anda Cloud kan monitorere et hvilket som helst 6V eller 12V blybatteri. Det trenger ikke være levert av Anda-Olsen.

Les mer om Anda Cloud

Leverer avbruddsfri strømforsyning verden over

Vi bruker komponenter fra anerkjente leverandører og leverer gode løsninger basert på pris, kvalitet og brukervennlighet. Stikkord for løsningene du får hos Anda-Olsen er høy kvalitet, lite fotavtrykk og fleksibilitet. Vi jobber kontinuerlig med produkt- og porteføljeutvikling for å kunne levere pålitelige produkter med høy ytelse og god formfaktor, noe som gjør oss til en konkurransedyktig leverandør.

Hos Anda-Olsen har vi et ingeniørteam med høy teknisk kompetanse som svarer på store og små spørsmål som oppstår. Vi har også et serviceapparat som står klare til å bistå med oppstart eller utrykning hvor som helst i verden. Kontinuerlige fokus på å utvikle de ansattes kompetanse er med på å sette Anda-Olsen på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Contact
Contact
Sales