Til toppen

AGM BATTERY NH12V 250W HIGH RATE 55AH (C10) T12

Anda NH-serie er en serie AGM-batterier med høy ytelse og 5 til 10 års designlevetid avhengig av variant. Batteriene er designet for industrielle applikasjoner.

Varenummer: NH12-250W

inkl. mva.

Anda NH-serien er designet med høy platetetthet, som gir det svært høy ytelse ved høye strømmer sammenlignet med andre batterityper. Dette gjør batteriet særlig egnet til kritiske UPS og EPS (Emergency Power Supply) -applikasjoner.

Vedlikeholdsfritt batteri

AGM står for Absorbent Glass Mat og teknologien går ut på at svovelsyren er absorbert i tynne fiberglassmatter. Dette betyr at batteriet er sikret mot enhver type lekkasje. Batteriet er totalt forseglet og er sikkert å bruke i industrielle applikasjoner og tøffe miljø på grunn av sin lette vekt og pålitelighet.

Batteriet er vedlikeholdsfritt og du trenger derfor aldri å kontrollere væskenivået. Det er opptil tre ganger mer holdbart enn et blybatteri ved mye lading og tømming. Det er mindre utsatt for oppbygging av sulfat som vil skade batteriet. Batteriet må alltid lades med jevne mellomrom, men AGM kan oppbevares på lager lengre enn standard syrebatterier før en oppladning er nødvendig.

Godkjent for flyfrakt

Batteriet kan monteres i sidestilling i opptil 90 graders vinkel.

AGM-batterier er trygge å transportere siden de er forseglet, lekkasjefrie og tåler vibrasjoner. I henhold til batteriets MSDS-dokumentasjon er det godkjent for transport på land, fly- og båtfrakt, både under og over dekk.

Fremhevede egenskaper

• Kompakt

• Vedlikeholdsfritt

• Høy kvalitet

• Fleksibel installasjon

• Lekkasjesikkert

• Svært god ytelse ved høye strømmer

• Utmerket til bruk i UPS/EPS-applikasjoner


Les mer om fordelene ved AGM-batterier her

Bilde kun for illustrasjon
Høyde totalt 215.0 mm
Lengde 229.0 mm
Bredde 139.0 mm
Vekt 18.4 kg
Opprinnelsesland Kina
Høyde uten poler 210 mm
Kapasitet 60 Ah
Varenr.: 1086

Pol Adapter (Par) 6mm +/-

Poladapter for AGM batteri - 8 mm bolt.
1086
Varenr.: NM12-55

AGM BATTERY NM12V 55AH (C10) T12

Anda NM-serie er en serie AGM-batterier med 10 års designlevetid. De er designet for industrielle applikasjoner, og passer til de fleste bruksområder.
NM12-55