Til toppen

Anda AGM Batteri NH 12V 30Ah 120W Høyrate T10

Tett, vedlikeholdsfritt UPS-batteri med 5års designlevetid.

Varenummer: NH12-120W
Listepris:
Nettopris:

inkl. mva.

Anda NH-serien er designet med høy platetetthet, som gir det svært høy ytelse ved høye strømmer sammenlignet med andre batterityper. Dette gjør batteriet særlig egnet til kritiske UPS og EPS (Emergency Power Supply) -applikasjoner.

Vedlikeholdsfritt batteri
AGM står for Absorbent Glass Mat og teknologien går ut på at svovelsyren er absorbert i tynne fiberglassmatter. Dette betyr at batteriet er sikret mot enhver type lekkasje. Batteriet er totalt forseglet og er sikkert å bruke i industrielle applikasjoner og tøffe miljø på grunn av sin lette vekt og pålitelighet.

Batteriet er vedlikeholdsfritt og du trenger derfor aldri å kontrollere væskenivået. Det er opptil tre ganger mer holdbart enn et blybatteri ved mye lading og tømming. Det er mindre utsatt for oppbygging av sulfat som vil skade batteriet. Batteriet må alltid lades med jevne mellomrom, men AGM kan oppbevares på lager lengre enn standard syrebatterier før en oppladning er nødvendig.

Godkjent for flyfrakt
Batteriet kan monteres i sidestilling i opptil 90 graders vinkel.
AGM-batterier er trygge å transportere siden de er forseglet, lekkasjefrie og tåler vibrasjoner. I henhold til batteriets MSDS-dokumentasjon er det godkjent for transport på land, fly- og båtfrakt, både under og over dekk.

Fremhevede egenskaper
• Kompakt
• Vedlikeholdsfritt
• Høy kvalitet
• Fleksibel installasjon
• Lekkasjesikkert
• Svært god ytelse ved høye strømmer
• Utmerket til bruk i UPS/EPS-applikasjoner

Les mer om fordelene ved AGM-batterier her
Lengde 165.0 mm
Bredde 125.0 mm
Høyde 175.0 mm
Vekt 8.6 kg
Opprinnelsesland Kina
Høyde uten poler 1024 mm
Tilbud og nyheter N/A
Kapasitet (Ah) 30 Ah
Varenr.: HF12-155W

AGM BATTERI 12V 155W

HF12-155W
 
Listepris:
Nettopris: