Til toppen

Anda AGM Batteri NF 12V 155Ah Front terminal T14

Tett, vedlikeholdsfritt frontterminert AGM batteri.

Varenummer: NF12-155
Listepris:
Nettopris:

inkl. mva.

Anda NF-serien er designet med begge terminaler i front, som gir god tilgjengelighet og muliggjør en praktisk installasjon i mange sammenhenger.

Vedlikeholdsfritt batteri
AGM står for Absorbent Glass Mat og teknologien går ut på at svovelsyren er absorbert i tynne fiberglassmatter. Dette betyr at batteriet er sikret mot enhver type lekkasje. Batteriet er totalt forseglet og er sikkert å bruke i industrielle applikasjoner og tøffe miljø på grunn av sin lette vekt og pålitelighet.

Batteriet er vedlikeholdsfritt og du trenger derfor aldri å kontrollere væskenivået. Det er opptil tre ganger mer holdbart enn et blybatteri ved mye lading og tømming. Det er mindre utsatt for oppbygging av sulfat som vil skade batteriet. Batteriet må alltid lades med jevne mellomrom, men AGM kan oppbevares på lager lengre enn standard syrebatterier før en oppladning er nødvendig.

Godkjent for flyfrakt
Batteriet kan monteres i sidestilling i opptil 90 graders vinkel.
AGM-batterier er trygge å transportere siden de er forseglet, lekkasjefrie og tåler vibrasjoner. I henhold til batteriets MSDS-dokumentasjon er det godkjent for transport på land, fly- og båtfrakt, både under og over dekk.

Fremhevede egenskaper
• Kompakt
• Vedlikeholdsfritt
• Lang levetid
• Høy kvalitet
• Fleksibel installasjon
• Lekkasjesikkert

Les mer om fordelene ved AGM-batterier her
Lengde 552.0 mm
Bredde 110.0 mm
Høyde 287.0 mm
Vekt 48.5 kg
Opprinnelsesland Kina
Høyde uten poler 287 mm
Tilbud og nyheter N/A
Kapasitet (Ah) 155 Ah