Til toppen

Anda Power Solutions

ACPro

APS ACPro er et unikt integrert 1-fase UPS system. ACPro er et «alt-i-ett»-system, hvor UPS, batterier, sikringer, manuell bypass, jordfeilovervåkning og tilkobling er inkludert i ett og samme kabinett. Serien leveres fra 1 til 20kVA, og kan skreddersys etter kundens ønsker.

Systemet er i utgangspunktet utviklet for maritimt og offshore bruk, men kan likeså godt benyttes på land hvor krav til plassbesparelse, robusthet og brukervennlighet er til stede.

  • IP 23 minimum (høyere IP som opsjon)
  • Paralell-redundant opsjon (5kVA og oppover)
  • Integrert distribusjonssystem
  • Mulighet å spesialtilpasse inngang- og utgansfordeling

Leverer avbruddsfri strømforsyning verden over

Vi bruker komponenter fra anerkjente leverandører og leverer gode løsninger basert på pris, kvalitet og brukervennlighet. Stikkord for løsningene du får hos Anda-Olsen er høy kvalitet, lite fotavtrykk og fleksibilitet. Vi jobber kontinuerlig med produkt- og porteføljeutvikling for å kunne levere pålitelige produkter med høy ytelse og god formfaktor, noe som gjør oss til en konkurransedyktig leverandør.

Hos Anda-Olsen har vi et ingeniørteam med høy teknisk kompetanse som svarer på store og små spørsmål som oppstår. Vi har også et serviceapparat som står klare til å bistå med oppstart eller utrykning hvor som helst i verden. Kontinuerlige fokus på å utvikle de ansattes kompetanse er med på å sette Anda-Olsen på kartet både nasjonalt og internasjonalt.

Kontakt
Kontakt
Salgsavdelingen