Til toppen
UPS

UPS

Anda-Olsen leverer et komplett utvalg av UPS til alle installasjoner. Vi har UPS til ulike markeder, og i størrelser fra noen hundre watt og opp til flere megawatt.  Kompakte og plassbesparende med lav TCO.

Se alle UPS i webshop

En UPS (uninterruptible power supply) er selve grunnsteinen som sikrer infrastrukturen vi omgir oss med. Innen en rekke bransjer og markeder, som industri, maritim, akvakultur, helse, datasenter, vei og tunnel, er vi avhengige av at prosesser og arbeid går uavbrutt fremover, uansett hva som måtte skje. En UPS sørger for at alle systemer er beskyttet mot strømstans, og bidrar dermed til økt oppetid og en trygg og sikker drift.  


Fordeler med UPS fra Anda-Olsen

Anda-Olsen har produsert produkter som sikrer avbruddsfrie strømforsyninger for kritiske installasjoner i flere tiår. De tøffe og unike kravene i den maritime bransjen har vært bakgrunn for våre egenutviklede produkter, som nå brukes i ulike markeder verden over — i en rekke ulike segmenter.  

Vi har også et bredt utvalg av strømforsyninger og batterier, i tillegg til at vi selv produserer både AC-løsninger og DC-løsninger tilpasset ditt unike ønske. Vi kan også tilpasse eksisterende system med on-site ombygging (retrofit). Vi tar alle utfordringer på strak arm, så ikke nøl med å ta kontakt.

Alle våre produkter og løsninger kan leveres med serviceavtaler basert på våre kunders behov. Service, monitorering og preventivt vedlikehold har ett felles mål — å sikre oppetid for ditt system. Les mer om ettermarked og service.

Monitorering av UPS

Monitorering av UPS

Anda-Olsen har også utviklet sitt eget monitoreringssystem, Anda Cloud. Dette er et avansert system for overvåking av tilstanden til UPS og batteri, designet for at du skal føle deg helt trygg på at systemet fungerer som det skal.

Med Anda Cloud kan vi gi deg en helhetsoversikt over status på anlegget. Du får vite alt fra batterinivå til data om omgivelsene i rommet. 

Ansatte med lang erfaring

Hos Anda-Olsen møter du serviceinnstilte medarbeidere som ivaretar kundenes behov. Vårt ingeniørteam ser hvilke produkter og tekniske løsninger som er riktige for hvert enkelt prosjekt.

Info?
Info?
Kontakt vår salgsavdeling