Til toppen

IoT (Internet of Things)

Anda-Olsen tilbyr løsninger for å gi komponenter og systemer kommunikasjonsmuligheter for overvåking og rapportering av tilstand. Løsningene inneholder blant annet batteri-, UPS- og miljødata-overvåking. 

Med vår IoT-løsning har man full kontroll over utstyret uansett hvor man befinner seg. Service og vedlikehold blir enklere med vår varslingstjeneste som via epost.  Utover dette kan tilstandsrapporter genereres med blant annet forslag til endringer som kan forbedre levetid til utstyret. 

Med tilstandsovervåking ønsker vi å ikke bare levere utstyr til kunden, men også trygghet. Tilstandsrapporter og registrering av endringer i systemet gjør det mulig å forutse forefallende vedlikehold og planlegge utskifting før feil oppstår. Slik unngår man dyre driftstanser og usikker rundt stabilitet ved utstyret. I tillegg minimierer fjernovervåking behovet for fysisk oppmøte på anlegget.

Batteriovervåking implementeres ved å utruste hvert enkelt batteri eller UPS med en sensor. Denne overvåker spenning, strøm og andre viktige parameter. Er det installert batteribanker overvåkes hvert batteri og alle som helhet.

Alle som har kritisk utstyr og ønsker oversikt på driftsparameter og tilstand kan ha nytte av IoT-løsninger fra Anda-Olsen.

Artikler
Anda-Olsen spisser satsingen
 


Kontakt vår salgsavdeling
Kontakt vår salgsavdeling